KOŘENÍCÍ SMĚSI NA VÝROBU KLOBÁS

 Klobásy jsou masný výrobek z mletého masa, který se dělí na několik druhů.

Paprikové i bez papriky, vyrobené teplou nebo studenou cestou - fermentací. 

CEYLONA RUSTIKAL

č. výr. 7051


SMĚS KOŘENÍ PRO VÝROBU DOMÁCÍCH NEBO ŠUNKOVÝCH KLOBÁS BEZ PAPRIKY

DÁVKOVÁNÍ:  6 g/kg díla

SKLADOVÁNÍ: na suchém a chladném místě

HMOTNOST: 1 kg

ZEMĚ PŮVODU: Německo

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: S HOŘČICÍ 

CHORIZO

č. výr. 10037

KOŘENÍCÍ SMĚS PRO VÝROBU TEPELNĚ

OPRACOVANÝCH I NEOPRACOVANÝCH ŠPANĚLSKÝCH KLOBÁS

DÁVKOVÁNÍ: 20 g/kg díla

SKLADOVÁNÍ: na suchém a chladném místě

HMOTNOST: 1 kg

ZEMĚ PŮVODU: Německo 

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY:  HOŘČICE a LAKTÓZA

GLETSCHER PERLE

č. výr. 7055

KOŘENÍCÍ SMĚS PRO VÝROBU KLOBÁS SE SÝREM
NEBO POLOSUCHÝCH KLOBÁS

DÁVKOVÁNÍ: 5-8g/kg díla

SKLADOVÁNÍ: na suchém a chladném místě

HMOTNOST: 1 kg

ZEMĚ PŮVODU: Německo

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: ŽÁDNÉ OZNAČENÍ

HABANOSSI

č. výr. 120126

KOŘENÍCÍ SMĚS PRO VÝROBU TEPELNĚ NEOPRACOVANÝCH NEBO TEPELNĚ OPRACOVÁNÝCH PIKANTNÍCH KLOBÁS S KOUSKY CHILLI

DÁVKOVÁNÍ: 10g na 1 kg

SKLADOVÁNÍ: na suchém a chladném místě

HMOTNOST: 1 kg

ZEMĚ PŮVODU: Německo

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: ŽÁDNÉ OZNAČENÍ

KOLOVRATSKÁ KLOBÁSA

č. výr. 120112

KOŘENÍCÍ KOMBI SMĚS PRO VÝROBU KLASICKÉ PAPRIKOVÉ KLOBÁSY 

DÁVKOVÁNÍ: 25g na kg

SKLADOVÁNÍ: na suchém a chladném místě

HMOTNOST: 2,5 kg

ZEMĚ PŮVODU: Německo

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: ŽÁDNÉ OZNAČENÍ

LONGANIZA

č. výr. 120131

KOŘENÍCÍ SMĚS PRO VÝROBU FERMENTOVANÝCH NEBO  TEPELNĚ OPRACOVANÝCH KLOBÁS BEZ PAPRIKY SE STŘEDOMOŘSKÝM AROMA

DÁVKOVÁNÍ: 12g na kg

SKLADOVÁNÍ: na suchém a chladném místě

HMOTNOST: 1 kg

ZEMĚ PŮVODU: Německo

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: ŽÁDNÉ OZNAČENÍ

MAĎARSKÁ KLOBÁSA

č. výr. 10038

KOŘENÍCÍ SMĚS PRO VÝROBU TEPELNĚ OPRACOVANÝCH I NEOPRACOVANÝCH KLOBÁS TYPU ČABAJKA

DÁVKOVÁNÍ: 20g na kg

SKLADOVÁNÍ: na suchém a chladném místě

HMOTNOST: 1 kg

ZEMĚ PŮVODU: Německo

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: S LAKTÓZOU

STAROČESKÝ KOMÍNOVÝ SALÁM -KOMBI-

č. výr. 26050

KOMBI KOŘENÍCÍ PŘÍPRAVEK PRO VÝROBU

KOMÍNOVÉHO SALÁMU NEBO KLASICKÉ DOMÁCÍ KLOBÁSY

DÁVKOVÁNÍ: 10g na 1 kg

SKLADOVÁNÍ: na suchém a chladném místě

HMOTNOST: 1 kg

ZEMĚ PŮVODU: Německo

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: ŽÁDNÉ OZNAČENÍ

ZNOJEMSKÁ KLOBÁSA

č. výr. 100161

SMĚS KOŘENÍ PRO VÝROBU KLOBÁS S VÝRAZNOU CHUTÍ 

PLÍSŇOVÉHO AROMA          

DÁVKOVÁNÍ: 10g na kg

SKLADOVÁNÍ: na suchém a chladném místě

HMOTNOST: 1 kg

ZEMĚ PŮVODU: Německo

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: S HOŘČICÍ